11.09.2008

Είναι (πολύ) μικρό το γήπεδο!

Τελικά το γήπεδο, δεν είναι μικρό... (όπως λέμε και στο σύνθημα)
είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.
Όποιος πρόλαβε τον Π.Α.Ο.Κ είδε - Όποιος ήταν μάγκας, πήρε το διαρκείας του.
(H μαγκιά... πλερουά!)

Aπό τις 5.οο το πρωί, και ενώ οι καθαρήστριες πήγαιναν να πιάσουνε δουλειά στην Τούμπα, Κοοοοοοοοοοοόσμος και κοσμάκης από την Θεσσαλονίκη και από την επαρχία, είδη περίμενε και ακόμα περιμένει, μπροστά από τα εκδοτήρια για να πάρει ένα από τα 9.500 μαγικά χαρτάκια που λογικά θα γίνουνε ....καπνός!
Κόσμος λιποθυμάει μπροστά από τα εκδοτήρια...
Περίπου στις 14:oo ή ώρα, δημιουργήθηκαν ουρές με πάνω από 3000!!!! άτομα, μπροστά από την Τούμπα.
Οι ποδοσφαιριστές μας, ενώ τέλειωνε η πρωινή προπόνηση βλέποντας το σκηνικό, αναρωτιόντουσαν αν το παιχνίδι με τα γατάκια της Βανδής είναι σήμερα.
Ακόμα και τώρα (15:00 ή ώρα) η κατάσταση, μπροστά στα εκδοτήρεια της Τούμπας
είναι... rock!
Το σίγουρο παραμένει, πως ο ναός της Τούμπας την Κυριακή για άλλη μία φορά θα είναι... ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ που βράζει.

Στα αγωνηστικά:
Ο Μπαλάφας δείχνει να παίρνει την θέση του ακόμη ενέτοιμου, Πάμπλο Γκαρσία, δίπλα από τον Βερόν στην κεντρική γραμμή.
Σήμερα επιστρέφουν οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς (που σημείωσε και γκολάκι με την εθνική Βοσνίας) από τις διεθνές τους υποχρεώεις, ενώ είδη εχθές επέστρεψε και ο Βϊερίνια που έβγαζε μάτια με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας .
Πάμε για την νίνη λέει ο προπονητής μας (...και καλά κάνουμε! Αυτό έλειπε να πάμε για το X...), που θα παρατάξει την ομάδα μας όπως όλα δείχνουν με το καθιερομένο πλέον 4-2-3-1.
Μοναδικό ερωτηματκό αποτελεί η ετοιμότητα του Κοντρέρας, ο οποίος επιστρέφει από υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς αγωνίστηκε με την Εθνική Χιλής στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Aναλυτικά η συνεντευξη του Φερνάντο Σάντος στο είσημο site της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Όσο για τον... "Δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου!" που σας έγραψα εχθές, ο πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ Θωδορής Ζαγοράκης... ούτε καν τον γνωρίζει!!!
Στελέχοι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ διέρρεαν εχθές...
«Ποιος μιλάει για ηθική; Μιλάνε για ηθική εκείνοι που λένε ότι είχαν συμφωνήσει με τον Χριστοδουλόπουλο; Για να συμφώνησαν με έναν παίκτη ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν προς πώληση και ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ -αν ισχύει ότι συμφώνησαν μαζί του-, σημαίνει πως τον πλησίασαν χωρίς να έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Αυτοί μιλάνε για ηθική;»

1 Kommentar:

Falegk hat gesagt…

mpravo paokpooladerfe mou.
Etsi dynata kai PAOKTSIDIKA.

REEEEEEEEEEEE FERTE ALLA 2 GHPEDA NA GEMISOUME REEEEEEE VALTE GIGANTOOTHONES.