08.09.2008

Iste Boje - Ista Vera!

Αν και για μία ακόμη φορά ο φίλαθλος λαός του Π.Α.Ο.Κ έδωσε μαθήματα κερκίδας και οπαδισμού, το σημερινό σίγουρα ήτανε κάτι διαφορετικό. Κάτι ξεχωριστό...

Σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου, ο Π.Α.Ο.Κ επικράτησε με 3-1 της Πάρτιζαν. Σε έναν σπουδαίο φιλικό αγώνα τον οποίο όλοι μας περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό, οι οπαδοί των δύο μας ομάδων στις ίδιες κερκίδες ....έδωσαν ρέστα. Ανατριχίλα...!

Πέρα όμως από το γεγονός της ιδιαιτερότητας του φιλικού αγώνα, λόγο της αδερφοποίησης μας με τους grobari, ο αγώνας αυτός είχε και ένα επιπλέον κίνητρο για κάθε ΠΑΟΚτσή να παρεβρεθεί στον Ναό της Τούμπας.
Οι εισπράξεις από τα περίπου 16.000 κομμένα εισιτήρια πρόκειται να διατεθούν για την έναρξη εργασιών στο υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο του Π.Α.Ο.Κ στην Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης.


Δυστυχώς, νομίζω πως πρέπει να σημειωθεί και συνάμα να μην ξεχαστεί στην πορεία, πως ο αγώνας δεν μεταδώθηκε τηλεοπτικά!!!
Μετά λοιπόν από το Π.Α.Ο.Κ - Πόρτο.... το είδαμε (μάλλον δεν το είδαμε) και αυτό.

Δεν πειράζει όμως.... ο καιρός έχει γυρίσματα και ο Λαός του Π.Α.Ο.Κ δεν ξεχνάει.
Σύντομα θα μας πέρνετε και ***** για να μας δίχνετε!
Στο αγωνηστικό κομμάτι:
Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ομάδα μας με τους Γλύκο, Αραμπατζή,
Δάρλα, Μαλεζά, Μπιζέρα, Κωσταντινίδη, Λάκη, Ίβιτς, Βερόν, Μπακαγιόκο και Αναστασάκο.
Επίσης χρόνο συμμετοχής από το Β' ημίχρονο και μετά πήρανε οι Ρίζος, Ηλιάδης, Γεωργίου, Μάρκος Αντόνιο, Κονσεϊσάο και ο Αθανασιάδης.

Οι παίκτες μας ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ενώ χάσαμε και πέναλτι στο 41’ με τον Βλάνταν Ίβιτς. (...χαλαρά, συνηθησμένοι είμαστε λέμε!)
Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Αναστασάκος με πλασέ έπειτα από πάσα του Βασίλη Λάκη.
Στο 26' ο Πέριτς εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη στην άμυνα μας ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 37' ο Μπόζοβιτς απέκρουσε ασθενώς σουτ του Αναστασάκου και ο Λάκης στην επαναφορά έκανε το 2-1. Ακολούησε το χαμένο πέναλτι του Ίβιτς σε χέρι του Τσίκιμιτς. Ο Σέρβος μέσος είδε την εκτέλεσή του να αποκρούεται από τον Μπόζοβιτς.
Στο 81' ο Κονσεϊσάο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαλεζάς με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Πλέον όλοι μας περιμένουμε τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής.
Και η Τούμπα πάλι θα 'ναι καζάνι.......

Keine Kommentare: