28.08.2009

O Π.Α.Ο.Κ πάνω από όλα!

Δεν πειράζει αδέρφια.... η πίκρα μεγάλη όμως θα περάσει ρε.

Υπομονή και στίρηξη... ειδικά στον μεγάλο Φερνάντου. Μην τα ισοπεδόνετε τώρα όλα. Ένας απλός αγώνας ήταν.... μία κακή στιγμή. Μας έλειψε και λίγο η τύχη. Ψηλά το κεφάλι.
Την Κυριακή μας περιμένει ο επόμενος μεγάλος αγώνας, οπότε ας
αφήσουμε το σημερινό και ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

Ο Σάντος σήμερα προσπάθησε....
Πέντε επιθετικούς έβαλε ...στο 80 τους μέτρησα. Διστυχώς όμως, ο αντίπαλος δεν ήταν Λεβαδειακός ή Εργοτέλης αλλά σχετικά μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα... όπως η Νασιονάλ για παράδειγμα όπως και η Βελερέγκα που πήρε το διπλό στην κατάμεστη Τούμπα πριν δύο εβδομαδούλες... όταν εμείς κατεβήκαμε για να πάρουμε την νίκη (με μισό επιθετικό)... όμως διστυχώς δεν μας έκατσε το παιχνίδι... μας έλειψε και λίγο η τύχη, κλπ κλπ κλπ....

Τώρα στηρίζουμε λέμε....
Άλλωστε μην ξεχνάτε... ίσως γίνει και κάποια μεταγραφή.
Δέκα μεταγραφές κάνουμε κάθε χρόνο.... σιγά μην μας καταστρέψει η ενδέκατη - δωδέκατη. Έτσι χτίζοντε οι ομάδες ρεεεε ...και που να είχαμε και λεφτά! Ολόκληρη ομάδα θα αγοράζαμε ανά χρονιά.
Όσοι δεν το καταλάβατε ακόμη δεστε και λίγο Arsenal... δέστε και λίγο Lyon.... δέστε λίγο Πόρτο και Μπενφίκα!
Εάν θέλετε δέστε και λίγο την Μπάγερν το Σάββατο... που αν χάσει πάλι... θα δώσει παπούτσι στον Λούις Φαν Γκαλ. Τοοοοόσο μ@λάκες ρε.... Να μην έχουν λίγο εμμονή ρε π@υστη μου.... Τέτοιον καλό άνθρωπο... τον σουτέρνεις από την τρίτη αγωνηστική; Δηλαδή τι... ; Η Μπάγερν πάνω από όλα.... και όποιον πάρει ο χάρος... ;

Tέσπα τους αφήνω αυτούς γιατί ακόμα... είναι για κάτι λίγα χρονάκια πιο προχωρημένα σωματεία από τον ΠΑΟΚ μας.

Εμείς κοιτάμε τώρα Λεβαδειακό. Θα κατεβούμε στην Τούμπα να το πάρουμε το ματς αδέρφια.
Με δύο ολόκληρους επιθετικούς θα κατέβουμε! Και θα το πάρουμε το ματσάκιον.... θα δείτε!
Ο προπονητής θα το πάρει το ματς.... και ο Ζαγοράκης θα καμαρώνει από την σουήτα. Θα βρούμε πάλι τον δρόμο μας... και του χρόνου (πρώτα ο θεός) δεν φοβόμαστε τίποτα. Φέτος, θέμα τύχης και ατυχίας ήταν η πρόκριση (άσχετα που πετύχαμε ένα γκολ σε τέσσερα ημίχρονα)... του χρόνου (πρώτα ο θεός) θα μας κάτσει και εμάς η πουτ@να η τύχη και θα περάσουμε πάλι στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης θα το δείτε αυτό. Το πιστεύω.
Κάντε υπομονή... και αν μπορείτε και αντέχετε οικονομικά... πάρτε και καμια μετοχή ρε τσιγκούνηδες. Μην απετήτε μόνο...
Βρίζετε τους πάντες, πάρτε και καμιά μετοχή... Με 21.000 διαρκείας δηλαδή να βγει η χρονιά του ΠΑΟΚ φέτος; Στο κάτω κάτω χάθηκαν και 3-4 χαρτιά στα ματς με την Χέρενφέιν (αυτοί να δείτε... πρωτάθλημα θα πάρουνε φέτος στην Ολλανδία, εδώ είμαστε και θα το δείτε!)

Στήριξη μέχρις εσχάτος λέμε... Έρχοντε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές! Λίγα χρόνια... 3, 4, 5 το πολύ 6 (αναλόγως πως κάτσει του Σάντος, θα δούμε...) και θα δείτε... τι διαβασμένη ομάδα θα κατεβάζει ο κόουτς. Με κυκλοφορία μπάλλας.... με αυτοματισμούς.... με ταχύτητα!!! Σιγά μην τα τινάξετε εως τότε. Νέα παιδιά είστε ρε.... 6 το πολύ εφτά χρονάκια.... Ως τότε θα είναι έτοιμος και ο ΑΘανασιάδης... θα δείτε.

Τώρα είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Μην το ξεχνάτε αυτό...
Νωρίς είναι ακόμη μην κρίνετε... πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Έξω έχει ακόμα ήλιο! Καλοκαίρι είναι λέμε... νωρίς! Μόνο 45 προπονήσεις πρόλαβε και έκανε ο Σάντος με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά με τους τόσους τραυματισμούς.... είναι δύσκολο να βγάλεις το κατάληλο σύστημα. Μην κοιτάτε τώρα εσείς αυτές τις ομάδες με τα δυσ- και τα τρεισεκατομμύρια... που ανεξαρτήτως υλικού κατεβάζουνε την ομάδα πάντα με το ίδιο σύστημα. Λεφτά έχουν ότι θέλουν κάνουν... δεν την είδατε προχτές αυτήν την Ντεμπρετσένη; Έτσι έλεγε ο γερμανός ο λακαμάς ο σπίκερ εδώ σε εμάς στην TV. Από τις ακαδημίες μέχρι πρώτη ομάδα 4-4-2 μ ρόμβο έλεγε. Που πα ρε.....

Αυτά...
μην μασάς ΠΑΟΚ είσαι θα την βρεις την άκρη. Μόνο κόψε την μιζέρια και την μίρλα! Αν δεν γουστάρεις πάλι να χάνεις από τέτοιες ομάδες... άλλαξε ομάδα ρε! Στο κάτω κάτω δεν είσαι Μπάρτσα για να α π α ι τ ε ι ς την νίκη με Βαλερέγκα και Χάερενφέιν. ΠΑΟΚ είσαι λέμε....



Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

ΠΑΟΚ.... γ@μα τον καριόλη τον Λεβαδειακό!!!


Υ.Γ
Σας τα έγραφα.... και με αποκαλούσατε απαισιόδοξο. Πάρα πολύ δύσκολη χρονιά! Αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποδόσφαιρο... δεν είναι μπάλλα!

Όντως μας λυπήθηκε ο θεός και δεν μας έδωσε Βέρντερ ή Έβερτον.... θα γελούσε σήμερα ο ντουνιάς με την κατάντια μας.

Keine Kommentare: